Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Categorieën

Over WS Reparatie

WS Reparatie is de webwinkel met het uitgebreide assortiment voor laptops. Hierbij kun je denken aan Schermen, Toetsenborden, Power jacks, lcd kabels, CPU koeler en meer. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie van uw laptop, Desktop, Tablet, Smartphone, Playstation en Xbox.

Gebruiksvriendelijk met korte levertijden

Door aan te geven voor welk model u product zoekt of door direct op productcode te zoeken kom je altijd overzichtelijk en snel bij je product uit. Staat het er niet bij? Neem dan even contact op, onze inkopers zullen hun best doen om dit product toch voor je te vinden.

We leveren snel, bestel je voor 16:00 uur, dan is het product de volgende dag bij je We leveren snel, omdat we bijna alles op voorraad hebben. Kun je echt niet wachten? Dan kun je langskomen bij ons in Amsterdam of kunnen we een expresse levering verzorgen.

Veilig, vertrouwd, snelle levering en uitstekende service

WS Reparatie hecht veel waarde aan de veiligheid en tevreden klanten. alle betalingen gaan via beveiligde SSL-verbindingen. WS Reparatie is gebouwd op de behoeftes en wensen van consumenten. Kom je er via de website niet helemaal uit, dan hebben we een deskundig team voor je klaar staan dat je graag verder helpt. Ben je een reseller of bedrijf? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling via info@ws-reparatie.nl, we doen je dan een aantrekkelijk aanbod.

Kantoor en distributiecentrum in Amsterdam

WS Reparatie is gevestigd in Amsterdam. We hebben hier ons kantoor, een distributiecentrum en de servicebalie. Hier kun je terecht voor al je vragen en reparaties voor uw laptop

Bedrijfsgegevens

WS Reparatie
Duinluststraat 3, 1024 VH Amsterdam, Nederland
KVK: 85355313
BTW: NL004085728B57