Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Categorieën

Veilige Betalingen met veilige verbindingen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-verbinding. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen server en bezoekers. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de extra letter S in de URL https://www.fixlenovo.nl. Daarnaast geeft een groene browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk.

Betalen met iDEAL

Je kunt bij FixLenovo op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. Zo ook met iDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Mollie op je bankafschrift. De naam "WS Reparatie" wordt vanwege discretie niet weergegeven op je bankafschrift. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Betalen met Bancontact / MisterCash

Alle bestellingen uit België kun je veilig en vertrouwd afrekenen met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij je bank kun je direct gebruik maken van Bancontact / MisterCash, zonder verdere aanmelding.

Betalen met Paypal

PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om op Seeltoys met PayPal te betalen. .

Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens.

Bank overschrijving

Bank overschrijving houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van FixLenovo overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Bank overschrijving is niet de snelste manier van betaling.